Winkel in Amsterdam Centrum
Open dagelijks
Discreet en anoniem bestellen

OXJOK CHAMP Jockstrap Grey Heather

37,95

OXJOK Jockstrap van Oxballs met ZACHTE pouch van geborsteld gemêleerd fleece
Met VINTAGE-look, van het geweven label tot de tailleband met tracerstreep en Champ-borduursel midden achter op tailleband
Het STASH-heupzakje biedt plaats aan je flesje poppers of de sleutel van je kluisje
Met Comfortabele en nauwsluitende Y-CUT cup voor je bobbel
JOKFIT rubberachtige cockring meegeleverd bij elke jock

Extra informatie

Gewicht N/B
Merk

Product Type

Clothing Size

Small, Medium, Large, X-Large

Beschrijving

Neem het als een kampioen!

Geïnspireerd door het klassieke grijze sweatshirt, ziet de OXJOX CHAMP-jockstrap er goed uit, en voelt hij geweldig aan! Het heeft een zachte pluchen pouch dat zich naar je vormt als je favoriete vintage  trui. Deze supercomfortabele jock is perfect voor dagelijks gebruik, werk, sportschool of zelfs spelen. De Y-CUT-pouch is gemaakt van een geborstelde fleecestof, dat comfortabel aanvoelt maar ideaal is om je bobbel te laten zien.

Het vintage stijl label op de tailleband van de OXJOK CHAMP Jockstrap is vastgenaaid, net als bij jockstraps uit het verleden. Het geborduurde woord CHAMP op de achterste tailleband net boven je bilspleet laat anderen weten dat je het als een kampioen kunt dragen.

De tailleband met vintage tracerstreep is sterk en rolt niet af, en heeft een zachte binnenkant die heerlijk aanvoelt. Het pouch omhult je pakket zonder het plat te drukken en de OXJOK-bilbandjes zijn elastisch met platte buizen en zachte afgeronde randen die je billen optillen zonder erin te graven, waardoor je billen worden omlijst om ze rond en gelift te maken.

Het bonuskenmerk van deze jock is de STASH-zak aan de heupzijde in de tailleband. Het kan uw lockersleutels, contant geld of kleine bruine flesjes bevatten.

Met de OXJOK CHAMP Jockstrap kun je als een kampioen spelen!

Extra informatie

Gewicht N/B
Merk

Product Type

Clothing Size

Small, Medium, Large, X-Large

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
10:00 - 22:00
12:00 - 20:00
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram