Winkel in Amsterdam Centrum
Open dagelijks
Discreet en anoniem bestellen

Over ons

Welkom bij The Bronx, dé plek voor iedereen, ongeacht geslacht of seksuele voorkeur! Al sinds 1976 zijn wij gevestigd in de Kerkstraat, een historisch hoogtepunt in het hart van de Amsterdamse LGBTQIAP+ community.
Bij The Bronx bieden we een uitgebreid assortiment aan seksuele wellnessproducten, geschikt voor alle genders en seksualiteiten. Of je nu op zoek bent naar innovatieve seksspeeltjes, opwindende poppers, hoogwaardige glijmiddelen of verleidelijke kleding, wij hebben het allemaal!

Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen met vragen, advies of om gewoon samen te ontdekken wat het beste bij jou past. Wij geloven in het belang van openheid, plezier en genot als het gaat om seksualiteit. Ons doel is om mensen te begeleiden naar het verkennen van hun verlangens en het bereiken van seksueel plezier en voldoening.
Of je nu onze fysieke winkel bezoekt in het bruisende centrum van Amsterdam of online shopt, The Bronx is er elke dag voor jou! Onze deuren staan open om jou te verwelkomen in een veilige en inclusieve omgeving waar je kunt ontdekken, vragen kunt stellen en genieten van een breed scala aan producten.

Bij The Bronx combineren we passie met professionaliteit, en streven we ernaar om jou een unieke en bevredigende winkelervaring te bieden. Dus, kom langs, laat je leiden door je nieuwsgierigheid en geniet van de reis naar ultiem erotisch plezier :)
BEGIN JE EROTISCHE REIS ↝
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
10:00 - 22:00
12:00 - 20:00
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram