Winkel in Amsterdam Centrum
Open dagelijks
Discreet en anoniem bestellen

BRUTUS ELASTICO Cockrings Black + Clear

7,20

De makkelijkste manier om je pik langer hard te houden
Er zitten er twee in de verpakking: één zwarte en één transparante!
Gemakkelijk te gebruiken en comfortabel om te dragen
Duwt de ballen naar voren, wat zorgt voor explosieve orgasmes
Geweldig om het orgasme te verlengen

Extra informatie

Merk

Product Type

Op voorraad

Beschrijving

Vind je het lastig om te weten welke cockring het beste bij je past? De BRUTUS ELASTICO cockring is de makkelijkste keuze.

De BRUTUS ELASTICO cockring is de perfecte maat cockring voor vrijwel iedereen, van de dikste lullen tot de kleinste pikken. Hij is zo rekbaar en makkelijk te gebruiken dat elke pik kan genieten van de voordelen van dit handige dingetje. Een goede cockring zorgt ervoor dat het bloed in je pik niet terugstroomt naar je lichaam als je stijf bent, zodat je heel vol en heel hard blijft.
Met de BRUTUS ELASTICO cockring ben je binnen enkele seconden keihard - trek de ring gewoon over je pik en ballen en ga aan de slag.

Met de BRUTUS ELASTICO cockring worden je ballen naar voren geduwd en weg van de stank, waardoor ze alle sensaties tien keer meer voelen tijdens het seksueel spel en vooral bij het klaarkomen. Je zult een explosief orgasme voelen met je cockring om, omdat de ballen van het lichaam worden weggeduwd en niet omhoog kunnen worden getrokken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je te snel klaarkomt, want cockringen zijn geweldig om de ejaculatie te verlengen. Dit betekent dat je met de BRUTUS ELASTICO cockring je grote, harde, kloppende pik langer kunt gebruiken.

Er zitten er twee in de verpakking: één zwarte en één transparante!

Koop de BRUTUS ELASTICO cockring en zie hoe gemakkelijk het is om een grotere, hardere stijve en explosieve orgasme te krijgen.

Extra informatie

Merk

Product Type

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BRUTUS ELASTICO Cockrings Black + Clear” te beoordelen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
10:00 - 22:00
12:00 - 20:00
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram